top of page
  • Анастасія Байрамова

Осіннє оновлення

Зараз прийшла осінь і час утеплюватись. Утеплювати потрібно і наш дім, але я говорю не про прилади і фасадне утеплення, а про фактури і кольори, які б додавали затишку.

Домашній текстиль це інструмент номер 1 якщо йде мова про зміну інтер’єру без суттєвих вкладень та ремонту. Декоративні подушки, пледи, постільна білизна, кухонні рушники, килимки. Це все легко замінити та зберігати до наступного сезону.

Я вважаю додатковим плюсом в заміні текстилю те, що незначне оновлення інтерʼєру додає новизни, а це вже викликає відчуття радості і позитиву. За один сезон якісний текстиль не зношується і таким чином може слугувати декілька років і не набридати.

Обовʼязково треба мати зручну керамічну чашку для вашого гарячого напою. Це ж так приємно випити гарячий чай з імбиром чи какао у особливій чашці, яка зігріває руки.

Якщо ви любите готувати, можна також оновлювати деякий посуд. Наприклад форма для запікання.

Якщо ви полюбляєте тематичний осінній декор, або букети з сухоцвітів, то я б порекомендувала стилізувати такі речі на окремій таці або кошику. Оберіть місце у себе вдома яке стане фокусною точкою вашого інтер’єру.

І наостанок додайте аромату осені. Придивіться до аромадифузорів та арома свічок з ароматами Pumpkin spice, Apple pie, Amber tobacco, Vanilla.


25 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page